Smilebox

SmileBox

Smilebox

SmileBox

SmileBox Photobooth in Utrecht

vanaf

€399,-

excl. btw

Het huren van een photobooth in Utrecht biedt vele voordelen voor jouw evenement.

  1. Entertainment voor gasten Een photobooth zorgt voor vermaak en plezier voor uw gasten. Het stelt hen in staat om zichzelf te uiten, te lachen en creatief te zijn met de props en achtergronden, wat resulteert in onvergetelijke momenten.
  2. Unieke herinneringen Photobooth-foto's zijn een unieke manier om herinneringen vast te leggen. Gasten kunnen spontane en authentieke foto's maken die de sfeer en emoties van uw evenement weerspiegelen. De directe afdrukken kunnen dienen als leuke souvenirs die gasten kunnen meenemen naar huis.
  3. Interactie en verbinding Een photobooth bevordert interactie en verbinding tussen uw gasten. Ze kunnen samen poseren, props delen en samen lachen, wat kan helpen om de sfeer van uw evenement te versterken en relaties te versterken.
  4. Merkpromotie Als je een bedrijfsevenement organiseert, kan een photobooth fungeren als een effectieve marketingtool. Je kan de achtergronden, props en fotoprints aanpassen met je eigen merklogo en -boodschap.
  5. Gemakkelijk te gebruiken Met één druk op het scherm start de photobooth. Maak je klaar voor 3 leuke foto's!

Big Smile

vanaf

€399,-

excl. btw

4 uur lang fotoplezier

Onbeperkt foto's maken

Onbeperkt foto's afdrukken

Set fotoprops

Keuze uit stripsjablonen

Keuze uit 10 backdrops

Super Smile

vanaf

€499,-

excl. btw

4 uur lang fotoplezier

Onbeperkt foto's maken

Onbeperkt foto's afdrukken

Set fotoprops

USB met alle foto's

Gepersonaliseerde fotostrip

Gepersonaliseerde backdrop

 

stadstuin

Photobooth huren in Utrecht

Bij Smile-Box kun je een photobooth huren in Utrecht voor verschillende evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of jubileum, met onze photobooth maak je het evenement compleet en onvergetelijk.

Onze photobooths zijn beschikbaar in verschillende stijlen en formaten, zodat je altijd een photobooth kunt huren die perfect past bij jouw evenement. Zo hebben we bijvoorbeeld een klassieke fotocabine, een open photobooth en een spiegel photobooth. Daarnaast zijn onze photobooths uitgerust met de nieuwste technologie, waardoor je gasten de meest bijzondere foto's kunnen maken.

Bij Smile-Box bieden we verschillende pakketten aan voor het huren van een photobooth in Utrecht. Zo kun je kiezen uit een standaard pakket of een uitgebreid pakket met extra opties, zoals een gepersonaliseerde achtergrond en accessoires. Daarnaast kun je ook kiezen voor de optie om de foto's direct te delen op social media of om een online galerij te maken waar gasten de foto's kunnen bekijken en downloaden.

Het huren van een photobooth bij Smile-Box is niet alleen leuk, maar ook nog eens eenvoudig. Wij zorgen namelijk voor de opbouw, afbouw en begeleiding tijdens het evenement, zodat jij je kunt focussen op het genieten van het feest. En doordat onze photobooths gebruik maken van professionele apparatuur, zijn de foto's van hoge kwaliteit en kun je ze zelfs laten afdrukken als aandenken aan het evenement.

Kortom, het huren van een photobooth in Utrecht bij Smile-Box is een geweldige manier om je evenement onvergetelijk te maken. Met verschillende stijlen en pakketten beschikbaar, maken we het gemakkelijk om de perfecte photobooth te huren voor jouw evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.